Дмитрівська територіальна громада

Київська область

28.08.2023 16:07

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: В БУЗОВІЙ ВІДНОВИЛИ ОДНУ З БАГАТОПОВЕРХІВОК, ЗРУЙНОВАНИХ УНАСЛІДОК РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

Без-имени-1.jpg

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: В БУЗОВІЙ ВІДНОВИЛИ ОДНУ З БАГАТОПОВЕРХІВОК, ЗРУЙНОВАНИХ УНАСЛІДОК РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ

28 Серпня, 2023

У селі Бузова на Київщині відновили один із багатоквартирних будинків, який був зруйнований у результаті військової агресії росіян. Будинок відбудували коштом Київської обласної військової адміністрації та Дмитрівської громади. Про це у своєму дописі на Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко. 

Начальник КОВА опублікував відео відновленого будинку на своїй сторінці в соцмережі.

З початку повномасштабного вторгнення російські окупанти знищили в Бузовій майже 400 об’єктів. Із танків та важкої артилерії били по школі, пологовому, приватних та багатоповерхових будинках.

«П’ятиповерхівка на вул. Центральна, 17-E була зруйнована 5 березня 2022 року. Загальна площа руйнувань  – 390 м². До війни у 70 квартирах проживали понад 200 людей. Будинок почали відновлювати в січні цього року. Тут замінили перекриття, стіни, дах, вікна. Утеплили та оздобили фасади, закінчують роботи з благоустрою. Загалом відновили 17 квартир. У планах – відбудова котельні», – зазначив Руслан Кравченко. 

Загалом окупанти на Київщині знищили понад 27 тис. об’єктів.

«Ми вже відновили повністю або частково із забезпеченням життєдіяльності понад 12,6 тисячі. Більша частина – саме житло. Для процесу відновлення використовуємо всі можливості. Ми робимо все, щоб люди поверталися додому якомога швидше», – підкреслив начальник Київської ОВА.

https://koda.gov.ua/ruslan-kravchenko-v-buzovij-vidnovyly-odnu-z-bagatopoverhivok-zrujnovanyh-unaslidok-rosijskoyi-agresiyi/?fbclid=IwAR3MIJBAsFwtzntCF7Uv2RGO65c6lmjv0NLEMVWIP2BnjCViQ3TcqUmJiH0