Дмитрівська територіальна громада

Київська область

01.09.2023 10:38

З Днем знань та початком нового навчального року!

Без-имени-1.jpg

Шановні жителі Дмитрівської громади!

Від щирого серця вітаю вас, школярів, студентів і всю освітянську родину Дмитрівської сільської територіальної громади з Днем знань та початком нового навчального року!

Вже другий рік освітній процес в Україні розпочинається в умовах війни. Постійні ракетні обстріли не дають нам можливості проведення гучних, пишних, урочистих святкувань, які були раніше. Ми впевнені, що після Перемоги обов’язково відновимо наші традиції.

1 вересня - це свято вчителів, учнів, батьків, студентів, воно об'єднує всі покоління. Для першокласників, які сьогодні вперше прийшли до школи – це самий важливий день, адже він відкриває новий етап в їхньому житті. З нього починається дорога в майбутнє. На педагогів лягає особливо відповідальна місія: бути для молодого покоління джерелом мудрості і знань. Завдяки кропіткій повсякденній праці освітян, учні та учнівська молодь долучаються до тієї невичерпної скарбниці знань, яка допомагає їм обрати правильний життєвий шлях, стати справжніми патріотами нашої держави.

Незважаючи на численні повітряні тривоги і вдень, і вночі, на всі намагання російських загарбників зіпсувати нам свято – освітній процес розпочався! Щасливі, усміхнені обличчя школярів додають наснаги і мотивують нас працювати з новою силою, незважаючи на всі виклики військового стану в країні.

Особливо дякуємо школярам німецького міста Санкт Августін, які зібрали власні кошти, придбали подарунки й передали їх учням першого класу нашої громади.

Висловлюємо щиру вдячність кожному захиснику та захисниці України за можливість жити, творити, працювати та виховувати патріотичне майбутнє держави – наших дітей!

Бажаю Миру, Перемоги, щоб на перервах між уроками лунав тільки дзвінкий дитячий сміх!

Сільський голова

Дмитрівської сільської ради

Трас ДІДИЧ

На зображенні може бути: 2 людини та текст «3 днем знань»