Дмитрівська територіальна громада

Київська область

08.09.2023 16:13

Благодійний ярмарок «Очі Перемоги»

Без-имени-1.jpg

Благодійний ярмарок «Очі Перемоги»

За ініціативи відділу освіти, культури, молоді та спорту Дмитрівської сільської ради був організований благодійний ярмарок, основною метою якого був збір коштів на підтримку військовослужбовців ЗСУ.

До цього важливого заходу долучилися заклади освіти Дмитрівської громади, волонтери Оксана Рябчук, Аліна Борсук, Олена Синько з Дмитрівки. У проведенні заходу брали активну участь батьки, діти та всі охочі допомогти зібрати кошти для закупівлі дронів.

Завітала на ярмарок наша землячка Анна Павліченко. На її розкладці були виставлені книги власного авторства. Анна – письменниця, лікар-педіатр, учасниця революції Гідності, волонтер-інструктор з тактичної медицини, яка допомагала військовослужбовцям в АТО.

На ярмарку була представлена неймовірна кількість випічки, смаколиків, тістечок, фруктів. Відвідувачів було багато, кожен міг вибрати щось на свій смак.

Організатори благодійного ярмарку висловлюють щирі слова подяки усім причетним за проведення та безпосередню участь у заході на підтримку Збройних Сил України. Учасники благодійного ярмарку планують спрямувати зібрані кошти на придбання дронів. Безпілотники — це очі наших військових. Їх використовують для розвідки, вони допомагають оперативно виявляти ворожу техніку та коригувати вогонь по позиціях окупантів.

Ми переконані, що лише спільними зусиллями зможемо наблизити Перемогу над агресором.

В єдності - наша сила!

Разом Незалежність доводимо щодня!