Дмитрівська територіальна громада

Київська область

14.09.2023 15:09

Відновлення в Дмитрівській громаді не припиняється ні на мить

Без-имени-1.jpg

У рамках всеукраїнського проєкту «Згуртовані громади», який втілює Всеукраїнська асоціація громад за підтримки ''Програми USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО'', делегація очільників громад з усієї України відвідала деокуповані території Київщини. Поважні гості завітали в Дмитрівку, щоб перейняти практичний досвід відбудови та розвитку в умовах війни.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, повідомив про те, що на даний момент, завдяки допомозі міжнародних фондів, благодійників, меценатів та державі вже відновлено критичну інфраструктуру, заклади освіти, медичну амбулаторію в Гурівщині. Тривають поточні та капітальні ремонти приватних житлових та багатоповерхових будинків. На відновлення Бузівського академічного ліцею зібрано кошти на фандрейзинговій платформі UNITED24, було проведено тендер. По даному тендеру відбувався судовий розгляд. Незабаром переможець приступить до відновлювальних робіт.

Дмитрівська громада дуже вдячна всім, хто надавав і надає допомогу нашим жителям, хочеться, щоб така згуртованість залишилася між нами і після Перемоги.