Дмитрівська територіальна громада

Київська область

13.01.2021 16:15

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

60feb5e1bea2b__Без-имени-1.jpg

«ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ПОРЯДОКУ РОЗМІЩЕННЯ ОБ'ЄКТІВ ЗОВНІШНЬОЇ РЕКЛАМИ НА ТЕРИТОРІЇ ДМИТРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ БУЧАНСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ»

 

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на офіційному сайті Дмитрівської сільської ради https://dtg.gov.ua// 15.01.2021 року буде оприлюднено проект рішення Дмитрівської сільської ради «Про затвердження Порядку розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Дмитрівської сільської ради Бучанського району Київської області» разом з аналізом його регуляторного впливу.

З текстом проекту рішення та аналізом його регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися також на інформаційному стенді у приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, 2. Робочі години з 8:30 до 17:00 обідня перерва з 13:00 до 13:30, вихідні дні субота, неділя.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються Дмитрівською сільською радою протягом трьох місяців, з дня оприлюднення проекту рішення, за поштовою адресою: 08112, Київська область Бучанський район, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2 та на електронну скриньку (zag_vid@dtg.gov.ua).