Дмитрівська територіальна громада

Київська область

29.09.2023 14:57

З Днем захисників і захисниць України та Днем працівників освіти!

Без-имени-1.jpg

Напередодні Дня захисників і захисниць та Дня працівників освіти у Дмитрівській сільській раді відбулися урочистості.

Розпочався захід із Гімну України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за волю й незалежність нашої країни.

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов взяв участь у заході. Данило Бешимович привітав усіх з прийдешніми святами та нагородив Подяками найкращих вчителів та працівників освіти Дмитрівської громади за вагомий внесок у розвиток освіти, високий професіоналізм та сумлінне виконання службових обовʼязків.

Тарас Дідич, Дмитрівський сільський голова, також поздоровив всіх, хто мужньо боронить нашу країну та вручив Подяки нашим захисникам - мешканцям громади. Отримали Подяки, квіти та щирі слова вдячності працівники закладів освіти.

Тарас Тарасович наголосив на тому, що важкі часи, які переживає зараз наша країна, вимагають від освітянського фронту максимальної самовіддачі, сумління та мужності. Попри всі труднощі, ракетні обстріли, повітряні тривоги наші педагоги продовжують працювати й навчати дітей. Тарас Тарасович подякував нашим героям-захисникам, завдяки яким ми маємо можливість працювати, а працівники освіти мають змогу навчати та виховувати майбутнє України – наших дітей! Побажав освітянам продовжувати сіяти зерна знань в дитячі душі, щоб вони буйно проростали і вродили щедрим урожаєм. Висловив вдячність за їх невтомну, титанічну працю.

Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та національно – патріотичного виховання Вікторія Бабенко також віншувала своїх колег. Вікторія Василівна зазначила, що освітянський фронт допомагає волонтерському фронту, формуючи патріотизм в юних серцях.

Привітати винуватців свята завітали артисти-вокалісти КП КОР Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П. К. Саксаганського.

Культурний десант викликав у глядачів величезну палітру емоцій та океан вражень. Патріотичний репертуар з українських пісень зустрічали оплесками та оваціями. Благодійний концерт артистів Київщини залишив незабутні враження.