Дмитрівська територіальна громада

Київська область

07.12.2023 15:23

З Днем місцевого самоврядування!

Без-имени-1.jpg

Висловлюю особисту вдячність всім, хто присвятив своє життя служінню людям, створенню достойних умов мешканцям громад за сумлінну, самовіддану працю, відповідальність, активну громадську позицію на благо нашої країни і Дмитрівської сільської територіальної громади.

В умовах війни багато додаткових обов’язків випало на громади: допомога ЗСУ, підтримка внутрішньо переміщеним особам, відновлення зруйнованої інфраструктури та житла, боротьба з наслідками ракетного терору ворога і багато іншого. Майже два роки Дмитрівська сільська рада плідно працює та докладає максимальних зусиль для оперативного реагування на всі виклики сьогодення. Пережити непрості часи для країни нам допомагає витримка, сила волі та впевненість у Перемозі!

Нашим головним нашим завданням було, є і залишається питання соціального захисту людей, забезпечення життєдіяльності населення та відбудова. Цьому сприяє ефективна взаємодія між органами державної влади, територіальної громади, представниками громадських, волонтерських та благодійних організацій.

Дмитрівська сільська рада у тісній співпраці з жителями сіл ради, комунальними службами гідно протистоїть усім викликам, досягаючи результатів.

Впевнений в тому, що тільки єдність і згуртованість допоможе нам подолати всі перешкоди.

На нас ще чекає багато роботи задля здійснення амбітних планів і задумів. Перемога буде за нами!

Сильна країна - це сильна громада!

Поки разом - ми непереможні!

Дмитрівський сільський голова

Тарас Дідич

На зображенні може бути: текст