Дмитрівська територіальна громада

Київська область

25.12.2023 14:09

Святкова вистава для дітей Дмитрівської громади - внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування

Без-имени-1.jpg

20 грудня 2023 року в будинку культури села Дмитрівка відбулося передноворічне святкове дійство для дітей громади - внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування. Юних громадян привітала з прийдешнім Новим 2024-им роком та Різдвом Христовим Айна Компаніченко - начальник служби у справах дітей Дмитрівської сільськоої ради.

А юні артисти з кіно-театральної школи "Територія Творення" подарували запрошеним виставу "Хроніки Нарнії" з художнім доопрацюванням керівника дитячого театру, режисера-постановника Гаврилюк Владислави Володимирівни. У театралізованому дійстві взяли участь юні та старші танцюристи зразкового хореографічного ансамблю "Любисток", яким керують Делієргієва Наталія Андріївна та Карпенко Єлизавета Денисівна.

Нарнія - це фантастична країна, в якій панує Біла Чаклунка, вона наклала чари на Нарнію, і тепер там панує вічна зима, а Різдво ніколи не настає. Діти та добрі створіння Нарнії вступили у бій з Чаклункою, щоб звільнити Різдво та Святого Миколая.

Вистава була цікавою і яскравою. Юні артисти грали на "відмінно", за що отримали шквал вдячних оплесків.

Після закінчення дійства запрошені діти отримали новорічно-різдвяні солодощі від Дмитрівської сільської ради.