Дмитрівська територіальна громада

Київська область

08.09.2021 14:43

Засідання оперативного штабу з питань підготовки господарського комплексу до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року

-имени-1.jpg

07.09.21р. в приміщенні Будинку культури села Дмитрівки відбулося засідання оперативного штабу з питань підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року під головуванням сільського голови Тараса Дідича.

Керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, закладів освіти, лікувальних закладів, закладів культури доповіли про хід підготовки до опалювального сезону.

Сільський голова Дмитрівської сільської ради Тарас Дідич зосередив увагу присутніх на виконанні основних питань:

1. Обстеження фактичного стану об’єктів життєзабезпечення, комплексної підготовки бюджетних установ та організацій, господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення, закладів освіти, об’єктів теплопостачання, водопостачання, водовідведення, електропостачання, газопостачання, житлового господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року.

2. Готовність наявної техніки (бульдозерів, екскаваторів та інших спеціальних машин і механізмів) для очистки автодоріг місцевого значення від ожеледиці, снігових заметів.

3. Забезпечення запасами паливно-мастильних та посипкових матеріалів для забезпечення життєдіяльності населених пунктів в особливих погодних умовах.

4. Оперативні плани спільних дій, спрямованих на локалізацію можливих наслідків аварій на системах газопостачання електропостачання, теплопостачання, водопостачання та водовідведення усіх вищезазначених об’єктів державної та комунальної власності.

5. Робота з населенням щодо погашення заборгованості за отримані житлово-комунальні послуги та вжиття заходів з її погашення.

Прийнято наступне рішення: керівникам комунальних підприємств, лікувальних закладів, дошкільних та навчальних, закладів культури, закладів соціального призначення Дмитрівської сільської ради забезпечити виконання «Плану заходів з підготовки господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2021/2022 року».