Дмитрівська територіальна громада

Київська область

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення містобудівної документації, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань щодо 

«Детального плану території для розміщення логістичного центру, складських (для зберігання автозапчастин та товарів широкого вжитку) будівель та споруд підприємств, що здійснюють підприємницьку діяльність і торгівлю

 в с.Мрія Бучанського району Київської області»

та Звіту про його Стратегічну екологічну оцінку (СЕО).

 

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

«Детальний план території для розміщення логістичного центру, складських (для зберігання автозапчастин та товарів широкого вжитку) будівель та споруд підприємств, що здійснюють підприємницьку діяльність і торгівлю в с.Мрія Бучанського району Київської області»

ДПТ  є документом державного планування місцевого рівня, який підлягає стратегічній екологічній оцінці відповідно до аб.2 п.1. ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Розділ «Охорона навколишнього природного середовища», що розробляється у складі містобудівної документації, одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку (п.4. ст.2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).

Метою розроблення детального плану є забезпечення комплексності забудови території в зв'язку з наміром замовника здійснювати будівництво логістичного центру, а також уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

 

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

  Дмитрівська сільська рада Бучанського району Київської області.

 

3. Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення

18 січня 2024 року та триватиме до 16 лютого 2024 року;

 

4. Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо) в процесі громадського обговорення

  Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища ім’я та по-батькові, місце проживання, особистим підписом заявника свої побажання та пропозиції до проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО), які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу Дмитрівська сільська рада (08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2, ел.адреса: zag_vid@dtg.gov.ua) Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду.

 

5.  Дата проведення запланованих громадських слухань

9 лютого 2024 року  

 

6.  Час проведення запланованих громадських слухань

о 11:00 год

 

7.  Місце проведення запланованих громадських слухань

У приміщенні Дмитрівська сільська рада (08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2.

 

8. Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Із детальним планом території та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на веб-сайті Дмитрівської сільської ради Бучанського району Київської області https://dtg.gov.ua/ або сайті ЕкоСистема https://eco.gov.ua/.

Відповідно до листа Бучанської районної військової адміністрації Київської області №01.3-36/1738 від 06.09.2022 про вжиття заходів з мінімізації доступу до інформації, матеріали проєкту містобудівної документації на місцевому рівні не публікуються на офіційному веб-сайті сільської ради, оскільки підлягають обмеженню на період дії правового режиму воєнного стану.

Додатково із документом державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: (08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2, ел.адреса: zag_vid@dtg.gov.ua). Терміни подання зауважень і пропозицій: з 18.01.2024 р та триватиме до 16.01.2024 р.

Додатково надаємо можливість вільного доступу до матеріалів містобудівної документації на паперових носіях у вихідні дні та в неробочий час: «4» лютого 2024 р. з 13.00 год. до 14.00 год, «5», «6», «7», «8»  лютого 2024 р. з 17.00 год. до 18.00 год за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2).

9 Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Дмитрівська сільська рада за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2.  Електронна адреса: zag_vid@dtg.gov.ua. Строки подання зауважень і пропозицій: 18.01.2024 року та триватиме до 16.02. 2024 року.

 

10. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування 

Дмитрівська сільська рада за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, буд. 2.  

 

11. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - не потребує.

 

Замовник/Уповноважена особа замовника:

Дмитрівська сільська рада,  / 2)ГОЛОВАТЕНКО СВІТЛАНА АНАТОЛІЇВНА

 

ЗАВДАННЯ-НА-ПРОЕКТУВАННЯ.pdf

Повідомлення-про-оприлюдення-документа-державного-планування.pdf

ТОМ-1-Стратегія-(записка)-ДПТ-Мрія.pdf

ТОМ-2-СЕО--ДП-Мрія.pdf