Дмитрівська територіальна громада

Київська область

Повідомлення щодо оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території на земельну ділянку з кадастровим номером 3222480801:01:007:5398 та з прилеглою територією орієнтовною площею 2,40 га в с. Бузова Бучанського району Київської області для розміщення виробничо-складських приміщень» про початок процедури громадських обговорень та розгляду і врахування пропозицій громадськості.

На виконання ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555.

Дмитрівська сільська рада проводить громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення вищезазначеної містобудівної документації.

Замовником детального плану території є Дмитрівська сільська рада Бучанського району Київської області. Розробник - ТОВ «ПРОЕКТГЕНПЛАН». Підставою для розроблення є рішення Дмитрівської сільської ради Бучанського району Київської області від 24 січня 2023 р. № 21/25.

Ознайомитись з проектом містобудівної документації можливо у приміщенні Дмитрівської сільської ради: вул. Садова, 2, с. Дмитрівка, Бучанський р-н, Київська обл., 08112, та на офіційному сайті (https://dtg.gov.ua/).

Пропозиції до містобудівної документації приймаються у письмовому вигляді з 10.03.2023 року на вищезазначену адресу. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Громадські обговорення завершуються 08.04.2023 року.

Відповідальна особа – Начальник відділу містобудування та
архітектури Дмитрівської сільської ради – Головатенко Світлана Анатоліївна.

З метою дотримання процедури проведення громадських обговорень, запланована прилюдна презентація матеріалів та громадські слухання містобудівної документації за участі замовника, розробника та платника у приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: вул. Садова, 2, с. Дмитрівка,
Бучанський р-н, Київська обл., 08112, 21.03.2023 року о 12:00 годині.

Графічна частина: https://drive.google.com/file/d/1ezvIbhrnWHSgjUyBN5j7Ubz_fnGG4aA1/view

ПЗ_ДПТ_Бузова.pdf