Дмитрівська територіальна громада

Київська область

Повідомлення про оприлюднення Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування «Детальний план території на земельну ділянку з кадастровим номером 3222480801:01:007:5398 та з прилеглою територією орієнтовною площею 2,40 га в с. Бузова Бучанського району Київської області для розміщення виробничо-складських приміщень»

На виконання статті 10 та 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень та пропозицій громадськості в рамках громадського обговорення в процесі стратегічної екологічної оцінки, Дмитрівська сільська рада інформує:

   1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Містобудівна документація «Детальний план території на земельну ділянку з кадастровим номером 3222480801:01:007:5398 та з прилеглою територією орієнтовною площею 2,40 га в с. Бузова Бучанського району Київської області для розміщення виробничо-складських приміщень». Метою розроблення детального плану території є: визначення планувальної організації; визначення планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень; визначення комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території; організація транспортного і пішохідного руху; охорона і поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки.

   2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: відповідно до чинного законодавства.

   3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

   а) дата початку та строки здійснення процедури: з 10.03.2023 р. та триватиме до 08.04.2023 р.

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

   в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): не передбачається проведення громадських слухань;

   г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: з проектом документу державного планування можливо ознайомитись на офіційному веб-порталі Дмитрівської сільської ради Бучанського району Київської області (https://dtg.gov.ua/), а також у приміщенні Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, 2 протягом 30 днів з дня оприлюднення цього повідомлення.

   ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: адміністративне приміщення Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, 2.

Електронна адреса: zag_vid@dtg.gov.ua

Строк: з 10.03.2023 р. по 08.04.2023 р.;

   д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: приміщення Дмитрівської сільської ради, за адресою: 08112, Київська обл., Бучанський р-н, с. Дмитрівка, вул. Садова, 2.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: зважаючи на географічне положення території проектування містобудівної документації проведення транскордонних консультацій, не очікуються.

Звіт-СЕО-ДПТ-с.-Бузова.pdf