Дмитрівська територіальна громада

Київська область

Повідомлення щодо оприлюднення проекту містобудівної документації «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га (за межами населеного пункту)» та Звіту СЕО

На виконання ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555.

Дмитрівська сільська рада проводить громадські обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га (за межами населеного пункту)» та Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування.

Замовником детального плану території виступала Бучанська районна державна адміністрація. Розробник - ТОВ «ІНСТИТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ». Підставою для розроблення є розпорядження Бучанської районної державної адміністрації Київської області від 07.05.2021 № 53.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження «Детального плану території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га (за межами населеного пункту)» - Дмитрівська сільська рада Бучанського району Київської області.

Метою розроблення детального плану території є:

‒ визначення планувальної організації та функціонального зонування;

‒ визначення планувальних обмежень використання території, переважних та супутніх видів використання території, містобудівних умов та обмежень;

‒ визначення комплексності напрямів проведення інженерної підготовки та інженерного забезпечення території;

‒ організація транспортного і пішохідного руху;

‒ охорона і поліпшення стану навколишнього природного середовища, забезпечення екологічної безпеки.

Ознайомитись з проектом «Детальний план території для розміщення виробничих, складських будівель та об’єктів громадського призначення в адміністративних межах Шпитьківської сільської ради Бучанського району Київської області, орієнтовною площею 11,5 га (за межами населеного пункту)» та Звітом про стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування можливо у приміщенні Дмитрівської сільської ради за адресою: 08112, Київська обл., с.Дмитрівка, вул. Садова, 2 та на офіційному сайті: https://dtg.gov.ua/ .

Пропозиції до містобудівної документації приймаються у письмовому вигляді з 04.05.2023 року на вищезазначену адресу. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Громадські обговорення завершуються 04.06.2023 року.

Відповідальна особа: начальник відділу містобудування та архітектури Дмитрівської сільської ради – Головатенко С.А..

З метою дотримання процедури проведення громадських обговорень, запланована прилюдна презентація матеріалів та громадські слухання детального плану території за участі замовника, розробника та платника у приміщенні Дмитрівської сільської ради 26.05.2023 року о 10:30 годині за адресою: 08112, Київська обл., с.Дмитрівка, вул. Садова, 2.