Дмитрівська територіальна громада

Київська область

Запрошуємо долучитися до формування ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Відділ соціального захисту населення Дмитрівської сільської ради інформує

 

Стартує подання документів для формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Бучанській районній державній (військовій) адміністрації Київської області

Стати членом Ради з питань ВПО запрошують:

– внутрішньо переміщених осіб, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є територія Бучанського району Київської області, що є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;

– громадські об’єднання, в статуті яких визначено, що їхня діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Бучанського району Київської області.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих документів. Їх перелік та більш детальну інформацію читайте на сайті Бучанської районної державної (військової) адміністрації.

(https://buchanska-rda.gov.ua/news/1692002668/)

Термін подання документів: з 11.08.2023 до 25.08.2023 (вул. Інститутська, 22, м. Буча, Київська обл., 08293, каб. 104, e-mail: vdoc@buchanska-rda.gov.ua.

Контактна особа: Управління соціального захисту населення Бучанської районної державної адміністрації Київської області, тел. 096 321 02 24;                                     096 321 02 05.