Дмитрівська територіальна громада

Київська область

30.09.2021 10:26

День сіл Дмитрівської сільської ради

-имени-1.jpg

21 вересня Дмитрівка прийняла естафету у святкуванні Дня сіл ради. В цей день зазвичай дмитрівчани відзначають й храмове свято. Священник відправив Божественну літургію у церкві Різдва Пресвятої Богородиці.

Увечері на площі біля Будинку культури зібралися гості, вони зігрівали один одного теплими посмішками в цей холодний осінній вечір. Свято об’єднало всіх присутніх та дало можливість кожному відчути себе частинкою великої Дмитрівської родини.

Сільський голова звернувся до громади з вітальною промовою: «Пройшов вже рік, як ми об’єдналися. За цей час було зроблено великий фронт робіт по створенню відділів виконавчого комітету Дмитрівської сільської ради задля забезпечення надання адміністративних послуг населенню:

- ЦНАП;

- відділ соціального захисту;

- служба у справах дітей;

- медичний центр;

- відділ освіти, культури, молоді, спорту та національно – патріотичного виховання;

- відділ містобудування та архітектури.

Проведена перереєстрація комунальних закладів та комунальних підприємств. Натепер в громаді працюють:

- три загальноосвітні школи;

- два спортивних клуби;

- «Школа мистецтв "Арт Віва";

- п’ять дошкільних закладів освіти;

- п’ять медичних амбулаторій;

- чотири ФАПи;

- п’ять Будинків культури;

- п’ять комунальних підприємств;

- дві пожежні команди.

Майже 800 осіб працює у вищезазначених комунальних закладах. Стабільне фінансування та своєчасна виплата заробітної плати у всіх комунальних установах повністю забезпечена. В цьому році депутатським корпусом та виконавчим комітетом сільської ради основна увага була приділена виділенню коштів, які направлені на створення відповідних умов для навчання дітей в школах та дитячих садочках.

Маємо успіхи в спорті. Ми отримали чемпіонів України, чемпіонку Європи, чемпіонів і призерів чемпіонатів світу.

До сьогоднішнього свята наші діти зробили подарунок громаді своїми новими спортивними досягненнями. Вихованець тренера Богдана Кураша Станіслав Кузьменко став бронзовим призером чемпіонату України з бойового самбо, а вихованець Сергія Цимбалюка Євген Іщенко став переможцем – зайняв I місце етапу Кубку України серед юніорів та посів III місце серед спортсменів.

Хочу насамперед подякувати нашим воїнам-захисникам, завдяки їхній мужності і стійкості ми з вами маємо можливість провести цей урочистий захід.

Також дякую керівникам підприємств, які вносять найбільший внесок в бюджет нашої громади, що дає нам можливість й далі розвиватися:

- ТОВ «Віннер імпортс Україна, ЛТД»;

- ТОВ з іноземними інвестиціями «Чиста вода»;

- ТОВ «Віннер лізинг»;

- ТОВ «Медичний центр ім. ак. Ю.П. Спіженка»;

- ПП «Хотей 2019»;

- ТОВ «Торгова фірма «Рудь»;

- ДП «Чайка»;

- ТОВ «Інтеркабель».

Висловлюю подяку спонсорам сьогоднішнього свята:

- ТОВ «Віннер імпортс Україна;

- ЛТД», ПП «ВК «Нафтогазпромбуд»;

- ТОВ «Царьград».

Від щирого серця вітаю всіх жителів з цим Великим святом, з Днем сіл Дмитрівської сільської ради! Зичу кожному із вас у нашій громаді і у всій Україні – миру, благополуччя, натхнення, життєвого оптимізму, нових успіхів нам у добрих справах і починаннях! Процвітання нашій громаді!».

Привітати жителів з цим чудовим святом завітали:

- заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова;

- заступник голови Бучанської районної ради Владислав Хахулін;

- голова Бучанської районної державної адміністрації Микола Ляшенко.

Побажали усім присутнім добра, достатку у кожну оселю, подальшого розвитку Дмитрівській громаді. Після вітальних слів сільський голова та почесні гості вручили грамоти кращим жителям громади за активну життєву позицію, за особистий внесок у розвиток свого села та громади, за високі досягнення в культурі та спорті, високий професіоналізм.

Працювали розважальні атракціони: надувні гірки, каруселі, джампінг - дитячій радості не було меж. Для охочих посмакувати смачною їжею, напоями, працювала зона фуд-корт.

Присутні мали нагоду насолодитися святковим концертом, в якому взяли участь учасники художньої самодіяльності Дмитрівського Будинку культури, Школи мистецтв «Арт Віва». Попри вітер з дощем присутні дочекалися виступу професійних артистів. Гучними оваціями глядачі приймали вокальний гурт українських дівчат «The Sixsters», які додали драйву. Ліричні пісні у виконанні Юлії Мартинової-Любецької також припали до душі глядачам. Завершальним акордом цього вечора був виступ Арсена Мірзояна, який подарував свої присутнім океан позитивних емоцій. Виступи зіркових гостей залишили незабутні відчуття. Закінчилося святкування запальною дискотекою.

Впевнено можемо сказати, що такі заходи об'єднують жителів, наповнюють серця гордістю за рідну землю, за талановитих та працьовитих людей, які на ній живуть.

#Дмитрівська_сільська_рада