Дмитрівська територіальна громада

Київська область

30.09.2021 11:01

Дмитрівська сільська рада висловлює щирі співчуття з приводу смерті учасника бойових дій на сході Сергія Ліщука

Без-имени-1.jpg

Дмитрівська сільська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті учасника бойових дій на сході Ліщука Сергія Федоровича.

Сергій народився в селі Шпитьки в 1975 році, закінчив навчання в Шпитьківській ЗОШ, продовжив навчання в СПТУ, здобув спеціальність зварювальника.

Навесні 2015 року був призваний до Збройних Сил України, а через два місяці він вже продовжив службу в зоні бойових дій на сході.

Був прийнятий на контрактну службу в 2017 році. Проходив військовий вишкіл в навчальному центрі «Десна». Ніс військову службу в зоні АТО 5 років 9 місяців. У званні сержанта демобілізувався 27 грудня 2020 року.

Боєць брав участь в спільних навчаннях з НАТО, де здобув навички надання першої невідкладної допомоги. Врятував життя багатьох товаришів, був порядною людиною та справжнім патріотом своєї країни.

Життя чоловіка обірвалося у 46 років. Втрата сина – важке горе для матері – Ганни Іванівни, яка зараз яка дуже хворіє, знаходиться у важкому стані. Дочка воїна Катерина у великій жалобі через смерть батька.

Наслідки війни негативно впливають на військовослужбовців. Адаптація до нових умов життя в соціумі – це складне випробування, яке не всім вдається пройти.

Поховання відбудеться 30.09.21р. о 13:00 на кладовищі села Шпитьки. Прощання розпочнеться з 11:00 – 12:30 за адресою: вул. Гагаріна,11

Вічна пам’ять захиснику Батьківщини!

Нагороджений:

- Орденом «За мужність II ступеня» за наказом Президента України у 2017 р.

- Знаком народної пошани Орденом «За мужність і відвагу» у 2017р.

- Орденом «За мужність і відвагу» у 2016 р.

- Медаллю «За оборону Рідної Держави» у 2015 р.

- Медаллю «За оборону Авдіївки» у 2017 р.

- Почесною грамотою та відзнакою «За бойові заслуги».

#Дмитрівська_сільська_рада