Дмитрівська територіальна громада

Київська область

29.11.2021 09:25

Заступник начальника Володимир Луговський взяв участь в онлайн зустрічі щодо питань виплати заробітної плати

Без-имени-1.jpg

Питання виплати заборгованості по заробітній платі працівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності знаходиться на постійному особистому контролі керівництва Головного управління ДПС у Київській області.

Тож, днями заступник начальника Володимир Луговський взяв участь в онлайн зустрічі саме з цієї тематики. Захід відбувся за організації та участі представників Київської обласної державної адміністрації, підприємств, установ Київщини.

Податківці Київської області консолідованими зусиллями разом з іншими органами виконавчої влади області здійснюють комплекс організаційних, економічних та адміністративних заходів щодо прискорення розв’язання цієї проблеми та підвищення рівня оплати праці.

«Несвоєчасна виплата заробітної плати підприємствами призводить не лише до зменшення надходжень до бюджету, а й збільшує соціальну напругу в регіоні. Зрозуміло, що роботодавцям подекуди за певних обставин непросто виконувати свої зобов’язання перед працівниками, однак, це реальна необхідність. І податкова служба, у свою чергу, готова сприяти розв’язанню нагальних питань навіть в індивідуальному порядку»,– зауважив Володимир Луговський.

ГУ ДПС у Київській області