Дмитрівська територіальна громада

Київська область

20.12.2021 08:54

На Київщині відбулось чергове засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області

Без-имени-1.jpg

На Київщині відбулось чергове засідання Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області. Участь у заході взяли заступники начальника Олександр Загорський та Володимир Луговський.

Під час роботи обговорили підсумки роботи органів ГУ ДПС у Київській області за січень-листопад 2021 року. Про це детально розповіла начальник управління координації та моніторингу доходів бюджету  ГУ ДПС у Київській області Анна Топка. Іншою важливою тему для представників громадськості стали питання податкової амністії та кампанії добровільного декларування активів, що наразі триває в Україні. Євген Юрчук, заступник начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб, підкреслив, що участь у кампанії є цілком добровільною. Про новації податкового законодавства, зокрема, Закон України №5600, учасникам розповіли Анна Топка та начальник управління супроводження судових справ Дмитро Павлович.

«Нам була і залишається важлива співпраця з громадськістю. Саме тому ми завжди готові чути і вчасно реагувати на проблеми, що виникають, адже податкове законодавство досить багатогранне. Від вдалої взаємної комунікації залежить і комфорт громадян, і ефективне виконання податківцями своїх функцій», - зазначив Олександр Загорський.  

 ГУ ДПС у Київській області