Дмитрівська територіальна громада

Київська область

24.01.2022 09:44

«ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»: У ВИШНЕВОМУ БУДУЮТЬ ІНКЛЮЗИВНИЙ ДИТЯЧИЙ САДОК

Без-имени-1.jpg

У м. Вишневе на Київщині будують інклюзивний дитячий садок. Проєкт реалізують в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Діти з обмеженими можливостями зможуть разом з іншими своїми однолітками відвідувати дошкільний дитячий заклад у Вишневому. А це дуже важливо для їх соціалізації та здоров‘я. План садочка виконаний відповідно до призначення і організації процесу виховання, корекційно-розвиваючої роботи, підготовки до школи, створення сприятливої психологічної обстановки, інклюзивності споруди», – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

В будівлі дитячого садка передбачені приміщення групових осередків; зали для музичних і фізкультурних занять; медичні, адміністративні, технічні приміщення; харчоблок; басейн; пральня; приміщення охорони.

Потужність проекту: 30 дитячих місць та 26 робочих місць.

Вартість проєкту – 83,4 млн грн.  Кошти на завершення реалізації проєкту (до кінця 2022 року), а саме 49,4 млн грн, планується передбачити за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, з обласного та місцевих бюджетів.

Повідомляє пресслужба Київської ОДА